Главная | Регистрация | Вход
ЛЮБЛЮ ГОТОВИТЬ
Поиск
Меню сайта
Категории раздела
Салаты [54]
Закуски и бутерброды [39]
Первые блюда [24]
Вторые блюда [116]
Рыба и морепродукты [16]
Выпечка несладкая [19]
Выпечка сладкая [32]
Блины, оладьи, сырники [2]
Торты и порожные [23]
Десерты, напитки [49]
Разное [7]
Пикник [0]
Время жизни сайта
Календарь
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 49
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика
    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2013 » Июнь » 14 » Морський окунь по-прованськи
    14:47
    Морський окунь по-прованськи

    Морський окунь по-прованськіЗбільшити

    Для приготування цієї страви Вам знадобиться:Морський окунь по-прованські. Інгредієнти

    • 2 тушки морського окуня
    • 4-5 стиглих помідорів
    • 1 середня головка цибулі ріпчастої
    • 1/2 болгарського перцю
    • 2 часточки часнику
    • 2-3 пір’їнки зеленої цибулі
    • маленький пучок зелені петрушки
    • 1 ч. ложка суміші сухих прованських травМорський окунь по-прованські. Інгредієнти
    • 1 щіпка кайєнського перцю
    • 1 щіпка цукру (за бажанням)
    • 30 г вершкового масла
    • чорний мелений перець
    • кілька листочків свіжого базиліка
    • оливкова олія для смаження
    • лимонний сік для маринування риби

    Спосіб приготування:

    1. Рибу помийте, очистіть від луски і випатрайте.
    2. Гострим ножем зробіть надрізи «сіточкою» на обох сторонах тушок. Намагайтеся робити надрізи однакової глибини, щоб готова риба виглядала привабливо і не прорізайте м’якоть до кістки, щоб готова риба не розвалювалася.
      Робимо надрізи на рибі
    3. Гарненько посоліть рибу зовні і всередині, поперчіть і полийте соком половинки лимона. Залиште маринуватися на 30-60 хвилин.
      Солимо, перчимо рибу і поливаємо лимонним соком
    4. Рибу обваляйте в борошні.
      Паніруємо рибу в борошні
    5. У розігріту сковороду налийте приблизно 4 ст. ложок оливкової олії, розпустіть в ній вершкове масло. Робіть це швидко, щоб вершкове масло не почало горіти.
      Нагріваємо олію з маслом
    6. Обсмажте рибу до напівготовності, до красивої рум’яності.
      Обсмажуємо рибу
    7. Вийміть рибу з сковороди і відкладіть на деякий час.
      Відкладаємо рибу
    8. Для приготування соусу, на помідорах зробіть хрестоподібний надріз, облийте окропом і очистіть від шкурок.
      Надрізуємо помідорОчищаємо помідор
    9. Наріжте помідори кубиками.
      Нарізаємо помідор
    10. Дрібно наріжте часник і цибулину.
      Нарізаємо часникНарізаємо цибулину
    11. Розігрійте в сковороді близько 3 ст. ложок оливкової олії.
    12. Потушкуйте нарізаний часник і цибулю до прозорості, додайте прованські трави.
      Припускаємо часник і цибулю
    13. Додайте в сковороду нарізані помідори. Трохи посоліть і тушкуйте до напівготовності.
      Додаємо помідори
    14. Додайте нарізаний болгарський перець. Потушкуйте 2-3 хвилини, не допускайте повного розм’якшення перцю. Досоліть при необхідності, додайте кайєнський, чорний перець та цукор.
      Додаємо перець та спеції
    15. Дрібно наріжте зелену цибулю, петрушку і базилік, додайте до соусу.
      Нарізаємо зелену цибулюНарізаємо петрушку
    16. Потушкуйте соус близько хвилини, потім викладіть на нього рибу і тушкуйте на невеликому вогні під кришкою до готовності (близько 10 хвилин).
      Викладаємо рибу
    17. Подавайте страву гарячою або холодною.
    Категория: Рыба и морепродукты | Просмотров: 143 | Добавил: firemen | Теги: рыба, окунь | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *: