Главная | Регистрация | Вход
ЛЮБЛЮ ГОТОВИТЬ
Поиск
Меню сайта
Категории раздела
Салаты [54]
Закуски и бутерброды [39]
Первые блюда [24]
Вторые блюда [116]
Рыба и морепродукты [16]
Выпечка несладкая [19]
Выпечка сладкая [32]
Блины, оладьи, сырники [2]
Торты и порожные [23]
Десерты, напитки [49]
Разное [7]
Пикник [0]
Время жизни сайта
Календарь
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 53
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика
    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Главная » 2013 » Июнь » 5 » Капусняк з копченою грудкою
    15:01
    Капусняк з копченою грудкою

    ЩиЗбільшити

    Вам знадобиться:

    • 200 г варено-копченої грудинкиЩи. Інгредієнти
    • 200 г свіжої капусти
    • 2 середніх бульби картоплі
    • 1 морква
    • 2 ст. ложки томатної пасти
    • 2 ст. ложки олії
    • 1 лавровий лист
    • 4 горошки чорного перцю
    • сіль

    Спосіб приготування:

    1. Поставте на вогонь каструлю з двома літрами води.
    2. Вимийте і нашаткуйте капусту.
    3. Цибулю наріжте дрібними кубиками.
    4. Моркву наріжте тонкими кружечками (можна натерти на крупній тертці).
      Нарізаємо овочі
    5. Вимийте картоплю, очистіть і наріжте кубиками.
    6. Покладіть капусту в киплячу воду, потім, коли вода знову закипить, картоплю. Варіть до готовності овочів.
    7. Грудинку наріжте соломкою.
      Нарізаємо грудинку
    8. Обсмажте на олії цибулю з морквою і грудинкою.
      Обсмажуємо грудинку с овочами
    9. Додайте томатну пасту і, помішуючи, тушкуйте 2-3 хвилини.
      Додаємл томатную пасту
    10. Викладіть все в каструлю з щами, додайте лавровий лист і перець. Посоліть за смаком. Варіть ще 5 хвилин.

    Кількість порцій: 6.
    Час приготування: 40 хв. 

    Категория: Первые блюда | Просмотров: 486 | Добавил: firemen | Теги: Первые блюда | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *: