Статистика |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
|
Главная » 2013 » Июнь » 5 » Капусняк з копченою грудкою
15:01 Капусняк з копченою грудкою |
Збільшити Вам знадобиться:- 200 г варено-копченої грудинки
- 200 г свіжої капусти
- 2 середніх бульби картоплі
- 1 морква
- 2 ст. ложки томатної пасти
- 2 ст. ложки олії
- 1 лавровий лист
- 4 горошки чорного перцю
- сіль
Спосіб приготування:- Поставте на вогонь каструлю з двома літрами води.
- Вимийте і нашаткуйте капусту.
- Цибулю наріжте дрібними кубиками.
- Моркву наріжте тонкими кружечками (можна натерти на крупній тертці).
- Вимийте картоплю, очистіть і наріжте кубиками.
- Покладіть капусту в киплячу воду, потім, коли вода знову закипить, картоплю. Варіть до готовності овочів.
- Грудинку наріжте соломкою.
- Обсмажте на олії цибулю з морквою і грудинкою.
- Додайте томатну пасту і, помішуючи, тушкуйте 2-3 хвилини.
- Викладіть все в каструлю з щами, додайте лавровий лист і перець. Посоліть за смаком. Варіть ще 5 хвилин.
Кількість порцій: 6. Час приготування: 40 хв.
|
Категория: Первые блюда |
Просмотров: 486 |
Добавил: firemen
| Теги: Первые блюда
| Рейтинг: 0.0/0 |
|